Ticker

6/recent/ticker-posts

Live Di Instagram Sewaktu Mandi Memalukan

 

© Provided by KerjaOhKerja


KUALA LUMPUR, 12 Okt - Seorang ibu yang malu menjadi viral di TikTok setelah dia menceritakan bagaimana anak perempuannya secara tidak sengaja menyiarkan LIVE nya di Instagram ketika dia mandi.

Menurut New York Post, wanita Amerika yang dikenali sebagai Brianna memberikan telefonnya kepada anak perempuannya untuk bermain permainan ketika dia mandi dan tidak lama kemudian anak perempuannya memintanya untuk memperbaiki sesuatu di telefon.

Semasa Brianna mengambil telefon untuk menolong anak perempuannya, dia mendapati ia disiarkan secara langsung di Instagram.

"Saya memberikan telefon bimbit kepada anak saya untuk bermain permainan ketika saya mandi. Ia adalah permainan pembelajaran prasekolah yang sering dia mainkan. Perkara seterusnya yang saya tahu dia mengetuk pintu saya meminta saya membantunya membetulkan sesuatu.

"Sudah tentu saya menyuruhnya masuk supaya saya dapat membantu sehingga dia dapat terus bermain. Dia menyerahkan telefon kepada saya semasa saya mandi. Saya dengan cepat menyedari bahawa telefon saya menyiarkan LANGSUNG di Instagram semasa saya sedang mandi, ”katanya.Tulisan Brianna's TikTok telah mencapai lebih dari 28,000 suka dan 777 komen termasuk komen yang menanyakan berapa orang yang melihat video dia muncul dalam sut hari lahirnya.

Ramai ibu bapa juga telah berkongsi pengalaman dan kesulitan yang mereka hadapi setelah memberikan telefon bimbit kepada anak-anak mereka.
 

Anak saya membawa kelas zoomnya ke tandas, kata seorang pengguna
 

Keponakan saya memesan 158 Parfaits dari McDonalds melalui makanan Uber, kata pengguna kedua
 

Tidak berbohong, ini berlaku kepada saya tetapi anak perempuan saya berkongsi video langsung saya di tab mandi di Facebook. Saya hanya mendapat tahu setelah kakak saya memanggil dan menyuruh saya keluar dari tab mandi, komen lain dibaca
 

Anak perempuan saya telah mengirim permintaan teman kepada orang-orang di halaman 'orang mungkin anda kenal' sebelumnya, kata pengulas keempat.

Beberapa ibu bapa merasa lega kerana mereka tidak melatih anak-anak mereka menggunakan telefon mereka, sementara yang lain mengesyorkan Brianna memasang permainan yang tidak memerlukan akses internet dan menukar telefon ke mod penerbangan sebelum menyerahkannya kepada mereka.

Post a Comment

0 Comments