About Us

Sebagai Blog berita tentang Isu-isu semasa, Kerja Kosong Kerajaan, Portal Jawatan Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Iklan Kerja Kosong Kerajaan dan Jawatan Kosong 2021. Kerja Oh Kerja memberi maklumat untuk ribuan pekerjaan dari kedua-dua pekerjaan di sektor kerajaan dan swasta di seluruh Malaysia. Dikategorikan secara sistematik mengikut negeri dan pengkhususan untuk kemudahan kamu, Kerja Oh Kerja Memberi maklumat jawatan kosong junior dan bukan eksekutif. Carian pekerjaan di Malaysia sekarang.

Siapa Kami

Secara tradisinya, ahli perniagaan memperoleh pekerja mereka melalui surat khabar dan risalah. Tetapi, dengan meningkatnya internet dan teknologi maklumat, iklan pekerjaan tradisional menjadi kurang berkesan, berbanding dengan pengambilan internet dalam talian. Pencari kerja pada masa kini lebih suka mencari pekerjaan melalui internet dalam keselesaan kediaman mereka. Secara tradisinya, ahli perniagaan memperoleh pekerja mereka melalui surat khabar dan risalah. Tetapi, dengan meningkatnya internet dan teknologi maklumat, iklan pekerjaan tradisional menjadi kurang berkesan, berbanding dengan pengambilan internet dalam talian. Pencari kerja pada masa kini lebih suka mencari pekerjaan melalui internet dalam keselesaan kediaman mereka.

Apa yang Kami lakukan

Di sini, kami juga membantu majikan dalam mempermudah proses pengambilan pekerja dengan menyediakan iklan, pemasaran dan promosi jawatan kosong. kerjaohkerja.com, penyelesaian pengambilan perniagaan utama kamu!

Post a Comment

0 Comments